敬 畏 耶 和 華 是 智 慧 的 開 端 ; 認 識 至 聖 者 便 是 聰 明 。(箴言 9:10)                祢 的 話 是 我 腳 前 的 燈 , 是 我 路 上 的 光 。(詩篇 119:105)                少 年 人 用 甚 麼 潔 淨 他 的 行 為 呢 ? 是 要 遵 行 你 的 話 !(箴言119:9)

捐款港幣$100或以上者,免稅收據將將郵寄至閣下之郵寄地址。
For donation of HK$100 or above, tax-deductible recept will be sent to your mailing address in due course.

 

捐款方法 Donation Methods

劃線支票 by crossed cheque
劃線支票抬頭請寫「香港培道小學」。
Crossed cheque made payable to “Pooi To Primary School”.

每月定額自動轉賬 monthly donation by autopay
請向學校索取直接付款授權書。個別銀行會收取一次性之指示設立費用。
Please contact the school for Direct Debit Authorization Form.
An one-off instruction set up fee might be charged by the bank.

 

地址: 九龍馬頭涌福祥街 3 號
電話: 27112933
傳真: 27613568
訪客人次: 579856
Powered by Friendly Portal System v10.32